fredag 16 november 2012

Förra gången Eddie chipkastrerades googlade jag om det och hittade lite info och erfarenheter om att det först blir värre innan det blir bättre. Att under de första veckorna innan chipet börjat verka är jobbiga och att det är som att ha en unghund igen som precis börjat upptäcka tjejer och är pilskare än pilskast.
Jag märkte inte något av detta. Eddie var som han var liksom. Lika pilsk som alltid. Varken mer eller mindre. Tycker inte det tog så många veckor heller innan man började märka en viss skillnad.

Men den här gången... Herregud!
Idag har måste han ha fått tag på en viagra någonstans för han har bara haft en sak i tankarna och varit dryg som få!
Det har varit värsta kåtslaget här hemma. Han har juckat på Dio till och från hela dagen. Så fort han fått chansen har han varit där och försökt sätta på honom (ursäkta mitt grova språk). När jag varit där och rytit ifrån (Dio säger ju såklart inget. Han ser det bara som ett utmärkt tillfälle att få slita och dra i Eddie) har han hoppat på kudden istället.
När jag slitit bort honom från den har han satt sig flåsande rakt upp och ner i soffan och slickat på sina ädlare delar.
På rundan runt sjön skulle han stanna och sniffa och slicka på fläckar varannan meter.
Mig har han också varit på, klängt på mig (inte juckat men varit klängig och sniffig), tvättat hela min arm och överföll mig i soffan där han tvättade hela mitt ansikte och började slicka mig på armarna.
Kul tyckte Dio som också hakade på och tvättade mig i ansiktet så det slutade med att jag hade två tokiga hundar över mig som båda tvättade mig i ansiktet från varsitt håll. Bara det att Dio trodde att det var någon rolig lek. Men för Eddie var det mest fråga om något annat.
Vidare har han velat gå ut och stått och blängt uppfordrande på mig. I vanliga fall är han inte speciellt sugen på att gå ut. När kopplet åker fram går Eddie iväg och lägger sig i soffan.
Men inte idag. Idag har det bara varit ut som gäller.

Jag förstår nu vad dom menar med att det blir värre innan det blir bättre.
Inte konstigt man börjar undra... är det ett kåtchip dom satt in?

0 kommentarer:

Translate

Inga bilder på den här bloggen får kopieras, sparas ner eller spridas. Är du intresserad av någon bild kontakta mig på portisskvaller@gmail.com

Etiketter

Summa sidvisningar