lördag 24 november 2012

Det är länge sen nu som jag gjorde Eddies favoritgodis (ett av dom) så jag tyckte det var på tiden att göra en laddning torkad blodpudding. Det är ju egentligen ett perfekt godis. Det man inte ska använda inom närmaste dagarna kan man frysa in, det kladdar inte och det brukar vara populärt godis. Man kan också göra dom lite som man vill. Mjuka utanpå och inuti, hård utsida och mjuka inuti, eller hård utsida och hårda inuti. Eddie brukar gilla dom bäst när dom är lite hårdare.
Dio har aldrig fått smaka denna torkade delikatess tidigare. Han har bara smakat en liten bit färsk blodpudding, fast det är ju inte så bara förstås :)
En liten bit fick han smaka nu när dom nästan var klara. Han verkade lite skeptisk men han ska få smaka mer så fort dom svalnat. Verkar han gilla det får det bli morgondagens utställningsgodis.

Eddie har hållt koll och övervakat det hela på slutet innan dom skulle tas ut. Han måste ju hålla koll på matte och påminna henne så att hon inte glömmer bort dessa läckerheter ;)
Nu ligger han och väntar på att dom ska svalna så att han får provsmaka och godkänna om dom blev ätbara även denna gång.


0 kommentarer:

Translate

Inga bilder på den här bloggen får kopieras, sparas ner eller spridas. Är du intresserad av någon bild kontakta mig på portisskvaller@gmail.com

Etiketter

Summa sidvisningar