tisdag 14 augusti 2012
.
Det har varit på gång ett tag men han har inte riktigt lyckats såvida han inte kommit i full fart och "flugit" upp i soffan, men nu ikväll har Dio för första gången lyckats ta sig upp i soffan från nästan stillastående.
Som sagt, han börjar bli stor. Tiden går lite för fort nu tycker jag. Jag vill inte att min gulliga lilla valp ska bli stor. Kan han inte få stanna i växten? ;)
I och med segern över soffan har nu Eddie förlorat en av sina fristäder. Han brukar fly upp i soffan då Dio är på honom för mycket och Eddie vill vara ifred. Hittills har ju Dio inte lyckats komma åt honom i soffan men nu är det slut på det.
Tur för Eddie att sängen fortfarande är oövervinnerlig för lilla Dio. Då har han fortfarande den han kan fly till. Han är ju nämligen för snäll för att säga ifrån när Dio blir för mycket.
Frågan är vad Eddie ska ta sig till när även sängen besegras, om han ska våga säga ifrån istället eller om han härdar ut tills Dio kommit ifrån de värsta valpfasonerna?
Det återstår att se men till dess får Eddie passa på att njuta av lugnet i sängen :)
.

0 kommentarer:

Translate

Inga bilder på den här bloggen får kopieras, sparas ner eller spridas. Är du intresserad av någon bild kontakta mig på portisskvaller@gmail.com

Etiketter

Summa sidvisningar