måndag 11 mars 2013

Igår gick vi förbi hundrastgården men det var "fel" hundar där för att vi skulle kunna gå in så jag gjorde ett nytt försök idag men det var ungefär samma klientel idag också så vi gick till fotbollsplanen istället. Där blev det en massa spring. Killarna hittade en pinne som båda ville ha. Dio fick tag på den först och tyckte det var fantastiskt kul att finta Eddie. Lite brottning blev det också i vanlig ordning.
Trodde hundarna skulle vara trötta sen när vi kom hem men Dio ville bara ut igen. Förmodligen var han övertrött. Han slocknade sen till slut efter att ha härjat omkring en stund.
Vi råkade ut för några hundmöten idag och jag är SÅ glad för det blev inte ett enda utfall. Eddie skvallrade vid så gott som varje möte. Dio skvallrade en del han också. Bland annat mötte vi en svart hanhund, något som Eddie brukar göra utfall mot samt en liten hund som bor här i området som Eddie ofta gör utfall mot. Helt fel hundar att möta egentligen men idag stirrade han bara lite och sen skvallrade han.
Sista mötet var en staffe som gjorde utfall men Eddie sa inte ett knyst! Mycket förvånande faktiskt. Han är rädd för staffar, amstaffar, pitbulls och liknande och brukar alltid gå i vida bågar kring dom och undvika ögonkontakt men det är om dom är tysta det. Låter dom gormar han tillbaks men inte idag. Knäpptyst var han. Dio däremot skällde på den. Vi mötte den igen vid middagspromenaden. Dio skällde på den och den gjorde utfall men Eddie var tyst. SÅ impad av honom! Keep up the good work Eddie!

 "Lite" bilder och en film.


Och så en liten film på retstickan Dio som fintas med Eddie



0 kommentarer:

Translate

Inga bilder på den här bloggen får kopieras, sparas ner eller spridas. Är du intresserad av någon bild kontakta mig på portisskvaller@gmail.com

Etiketter

Summa sidvisningar